Résumé - Pedigree- Gallery

White Reflection D

"If the only place where I could see you was in my dreams - I'd sleep forever..."

*

Jag hade länge velat ha ett nytt sto, men det spelade ingen större roll om det var ett föl, en åring eller en vuxen häst. Det viktigaste för mig var att det var en häst som jag fastnade för. Länge hade jag tittat på annonser, och många hästar mailade jag iväg frågor och funderingar över...men ingen kändes direkt rätt. När jag har tittat på hästar har jag inte bara gått efter stammen, utseendet, prestationen - utan också efter min magkänsla - och den har ofta givit mig bra hästar som varit till stor glädje för mig och andra.

När jag en dag i augusti 2006 såg denna lilla uppenbarelse på bild, fastnade jag direkt och tänkte "där är min häst!" Visst såg hon lite ankungeaktig ut och så, men nej ingen tvekan - hon var hästen för mig! Vi fick åka redan veckan efter till Danmark för att titta på henne och där var hon rädd för oss och förklarade ganska tydligt att hon inte hade någon lust att följa med till sverige. Men skam den som ger sig, vi bestämde oss för henne, och en månad senare hade vi kopplat på släpet för att ta med vår lilla fuxflicka hem. Och aldrig kommer jag ångra mig, White Reflection D - till vardags kallad "Vitnos" är den mest kelsjuka och gladlynta varelse som finns på denna jord. Hon kommer när man ropar, hon sover gärna med huvudet i famnen och hon följer efter en, nyfiken och busigt betraktande under sin yviga pannlugg.

Jag hoppas att min Vitnos kommer vara den nästa som bär mig runt 160 km, hon ska tränas målmedvetet för detta, men även för andra uppgifter. Framförallt kommer hon vara en otroligt älskad kompis, en underbar mamma i framtiden och en bästa vän för de föl som föds här. Hon älskar fölen och tar dem gärna till sig, de får göra vad de vill på henne - hon accepterar allt. I all hantering är hon otroligt snäll, visst tycker hon vissa saker är otäcka, men det går bra bara man har tålamod med henne. Med lite livserfarenhet och rutin kommer hon bli en häst som går genom eld och vatten för en. Världens vackraste Vitnos!