Meriter - Stamtavla - Galleri

Ekselent

En bild säger mer än tusen ord...

*

Om ni hade fått den här bilden med en förfrågan ifall ni ville låna hästen, säg mig den som inte tackat ja! Lägg då till att det är en arabhingst som besitter alla egenskaper du kan önska dig, värmen, skönheten, godheten och styrkan - ja då kan det inte bli mera perfekt - eller hur!?

Ekselent är drömmen specificerad. Han har allt en hingst ska ha. Jag har känt till Ekselent en längre tid, då hans far Ekstern är en av mina absoluta favorithingstar, och Ekselent är en av få avkommor här i Sverige. Därför tog jag kontakt med ägaren Caroline Blomqvist redan när Ekselent bara var några år gammal för att kunna få följa hans utveckling, så spännande att se! Carolines fantastiskt vackra häst är ännu ung, men har motsvarat förväntningarna som ställts på honom, och fått höga poäng på arabutställningarna han deltagit i. Han har dessutom ett underbart psyke och något säger mig att han kommer bli en starkt lysande stjärna en dag. Framtiden får utvisa om jag har rätt!

Nu är det dags för Ekselent att bevisa vad han kan prestera på tävlingsbanorna. Caroline ska plugga så hon har inte riktigt den tid hon önskar sig, och hon visste nog vad jag såg hos Ekselent. Hon frågade därför mig om jag ville låna denna häst och träna honom för en tid, självklart tackade jag ja!

Ekselent har nu kommit hit, för att stanna i minst ett år. Jag är väldigt spänd och nyfiken på hur han ska trivas här i fortsättningen. Han ska få gå med mina två ston så fort de blir charmade nog, så jag hoppas på att det kommer två vackra och välskapta föl nästa år, med samma egenskaper som sina föräldrar. Det kan inte annat än att bli bra!

TACK Caroline för att jag får låna din Ekselent!